Language

De Studio

Alle opnames worden geproduceerd in een professionele A/V-productie studio. De studio is akoestisch geïsoleerd en behandeld voor optimale resultaten op het gebied van voice over producties.  

Professionele studio

Onze studio is op maat geproduceerd, professioneel geïsoleerd en akoestisch behandeld. De binnenruimte is losgekoppeld van de buitenstructuur met 'zwevende' muren en vloeren en geïsoleerd met akoestische isolatieplaten en behandeld met wedges en basstraps. Dit zorgt voor een gecontroleerde omgeving, waarin consistente optimale opnames gemaakt kunnen worden.

Vocal Booth

Onze vocal booth is optimaal geisoleerd, heeft een noise floor van ongeveer -84 dBS en is dus muisstil. Door verdere akoestische behandeling met op maat gemaakte corner-traps, diffusiepanelen en bass-traps, produceert de ruimte een dood, maar geen 'dozerig', geluid. Dit geeft volledige vrijheid bij verdere behandeling van de opgenomen audio. Opnames kunnen worden gemaakt met microfoons van Rode, Neumann en Sennheiser al naar gelang het gewenste eindresultaat. Terugluisteren gebeurt op een DT770 Pro van Beyer Dynamics. De booth beschikt over een gasgedreven zit-sta tafel en stoel, zodat zowel zitten als (langdurig) staan voor de voice over gemakkelijk te realiseren is. In het geval van regie is er een continue live verbinding met de control room via webcam. Alle opnameapparatuur bevindt zich búiten de booth, maar kan ook vanuit de booth bediend worden in geval van zelf-regie.

Editing en Afwerking

Onze controlroom dient tevens als werkstation voor editing en afwerken. Opnames vanuit de booth worden via een, op een MacBook Pro aangesloten, Apollo Twin Solo in Adobe Audition geladen. In Audition wordt de audio professioneel afgewerkt en opgeslagen. Ook de afwerking wordt net als terugluisteren in de booth getoetst op een DT770 Pro van Beyer Dynamics, zodat consistentie gegarandeerd is.

Over Voiceover-Stemacteur

Patrick van Donselaar, professioneel Nederlands/Noord-Amerikaans Engels schrijver, vertaler en voice over/stemacteur. Als ‘native speaker’ van zowel Nederlands als Engels in staat om tekst en spraak in beide talen verzorgen.

Handig om te weten

Voiceover-Stemacteur
Patrick van Donselaar
Coniferenlaan 20
3904 KR Veenendaal
T: +31 (0)614 121 379
E: patrick@voiceover-stemacteur.nl 
KVK:  54749891
BTW ID: NL001916477B29
KNAB: NL79KNAB0255295499

De (niet zo) kleine letters

Lekker sociaal

Like mij op Facebook

Volg mij op Twitter

Bekijk mijn producties op YouTube

Bezoek mij op Google+

Luister naar me op Soundcloud